Междинната среща по проекта “GoOutThere! Outdoor Challenge”! събра екипите в Гърция

Проектът GoOutThere! Outdoor Challenge” проведе междинна международна среща на екипите на партньорите в Атина, България. Екипът ни от Сдружение „Експертен Пул – България“, заедно с Eprojectconsult – Istituto Europeo di Formazione e Ricerca – Италия, UDRUZENJE GLAS GRUPA LIBERALNIH AMBICIOZNIH I SOLIDARNIH (GLAS) – Сърбия и EVROPAIKI POLITEIA („Kallipolis“) – Гърция, проведоха срещата на открито в планината Парнита, в близост до Атина, Гърция.

Междинната среща беше организирана от гръцкия партньор „Европейска република“ и продължи два дни. На срещата бяха разгледани теми като координиране на предстоящите събития и разпространение на информацията за тях, използване на системата Actionbound за ангажиране на аудиторията, разпространение на материали, предоставяне на награди и други мерки за координация. Бяха обсъдени и плановете за управление на проекта, включително отговорностите, разпределението на работата, индикаторите на проекта, анализа на риска, потенциалните проблеми при изпълнението. Бе обсъден графика на проекта. Всеки партньор бе представено от двама участници в срещата.

GOT OUTDOOR е проект, чиято цел е да улесни и насърчи физическата активност на открито за възрастни, чрез различни преживявания, представящи чудесата на европейските планини и природа.

Проектът е посветен на създаването на приключения и предизвикателства за възрастни хора (18-69), за да ги мотивира да се впуснат сред откритата природа, като отговор на все по-тревожната статистика, свързана с липса на каквато и да е физическа активност сред тези групи.

 

Финансирано от Европейския съюз. Изразените възгледи и мнения обаче принадлежат изцяло на техния(ите) автор(и) и не отразяват непременно възгледите и мненията на Европейския съюз или на Европейската изпълнителна агенция за образование и култура (EACEA). За тях не носи отговорност нито Европейският съюз, нито EACEA.