ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО 2020

Собствен бизнес? Обмислял ли си го? Не знаеш дали ще се провалиш? Няма от къде да финансираш идеята си? Не можеш да регистрираш мечтаната компания?

Ела на обучение!

В рамките на проекта ни „Предприемачество 2020“, успяхме да създадем цялостна програма за обучение, която да ти даде необходимата основа да направиш първите стъпки към стартиране на бизнес. Отваряме обученията, достъпни досега само за лицата от целевите групи по проекта, към всички заинтересовани млади хора, с вярата, че предприемаческите умения и знания, могат да са двигател на тяхното развитие. Всички обучения са сертифицирани.

 

Обученията:

 1. „Предприемачество 2020“ – структурирано обучение по предприемачество от 10 модула, преподавано от експерти от практиката с дългогодишен опит и представители на академичните среди. Курсът е подходящ за хора, искащи да придобият основни умения и познания за предприемачеството.
 2. Обучение по предприемачество, базирано компетентностната рамка на ЕК – EntreComp.
 3. Crowdfunding обучение – специализиран курс, посветен на алтернативните финанси и капиталовото колективно финансиране.

 

Нашето обещание…

Практическо обучение, казуси и реални примери и функционали формуляри – без прекалено лъскав маркетинг и екзалтирани напомпани послания – практика и ефективност, качествени консултации и адекватна помощ. Вярваме, че не всички интересуващи се от „предприемачество“ задължително искат дигитален бизнес, са софтуерни разработчици или имат идеи в крайно технологичните и научни сфери – ако искаш да отвориш магазин или кафе – курсът също ще ти е от полза! Естествено всички технологични новатори и дигитални гурута са добре дошли – надяваме се, че курсът ще е полезен и за Вас!

 

Условия за участие

 • Да си млад човек – на възраст до 29 години.
 • Изпрати ни кратко мотивационно писмо и Europass CV, и ни дай отговор на два въпроса Защо имам интерес към предприемачество? и Каква бизнес идея бих реализирал?
 • Ще направим селекция от заявилите участие и ще сформираме група. Всички некласирали се първоначално, ще бъдат уведомени и при възможност включени в последствие.
 • Веднага щом съберем група, ще се свържем с теб за да ти кажем кога започва обучението.

 

Как да се включа?

 1. Запознай се внимателно с Условията по-горе
 2. Попълни формата за регистрация по-долу 😊
 3. Изпрати ни своето CV и мотивационно писмо
 4. Ела на курс и направи крачка към реализацията на идеите си

 

Форма за регистрация (кликни)