Проведохме първата си транснационална среща в рамките на проекта DIY Digital Education

В отговор на предизвикателствата пред преподавателите и обучителните организации в професионалното образование и обучение, създадени вследствие на пандемията от COVID-19, чрез Програма „Еразъм+“ бе подкрепен нашият проект 2020-1-BG01-KA226-VET-095210 „DIY Digital Education“, който има за цел да подпомогне заинтересованите страни в тази област, чрез иновативни инструменти за самооценка и развитие на дигиталните компетентности.

Напредвайки в реализацията на проектните дейности, въпреки трудностите свързани с пандемичните рестрикции и изисквания за пътуване, успяхме да проведем нашата първоначална транснационална среща в рамките на проекта. На нея заедно дискутирахме напредъка на проекта, спецификата на интелектуалните продукти, примери от практиката на партньорските организации и как да направим резултатите по-широко достъпни и полезни за целевите групи.

Естествено, отделихме и време за българската култура и градският уют на София.

Очаквайте скоро и промоционалното видео, което успяхме да заснемем по време на срещата.

За повече информация – картата на проекта е достъпна на следната връзка: https://ec.europa.eu/programmes/erasmus-plus/projects/eplus-project-details/#project/2020-1-BG01-KA226-VET-095210