Експертен Пул – България в партньорски проект „Зелени Градове“

Зелените градове са бъдещето на нашите общности, и ние, от Експертен Пул – България, се гордеем да обявим нашето участие като партньор в едно вълнуващо и важно начинание. Проектът „Дигитално развитие с участието на гражданите за зелени градове “ обещава да промени начина, по който гледаме на климатичните предизвикателства и устойчивото развитие в нашата среда.

В този проект, ние се включихме като представители от България, и нямаме търпение да споделим с вас какво може да очаквате от нас.

По време на първата онлайн среща за стартирането на проекта.

Уъркшопи за активни граждани

Водещата част от нашия принос към проекта са нашите уъркшопи, които ще бъдат на разположение за всички, които искат да научат какво могат да направят за климатичните промени и устойчивото развитие в тяхната общност. Нашите специалисти ще ви покажат иновативни методи за активиране на хората и пренос на знание чрез участие.

Дигитални ресурси и нови партньорства

Проектът не включва само уъркшопи. Ние ще създадем нови, дигитални ресурси и методи, които да помогнат на професионалистите да работят с общностите си. Възможността за работа в партньорство ще допринесе за развитието на нашия сектор и полето на проекта.

Информация за проекта

За улеснение, създадохме специална страница за проекта на нашия уебсайт: https://expertpool.bg/green-cities. Там ще намерите информация за целите, дейностите и резултатите на проекта.

Очаквайте новини, анонси и покани за участие в нашите уъркшопи. Заедно, ние можем да направим нашите градове по-зелени и по-устойчиви за бъдещите поколения. Вижте какво ни очаква и как можете да се включите!

Финансирано от Европейския съюз. Изразените възгледи и мнения обаче принадлежат изцяло на техния(ите) автор(и) и не отразяват непременно възгледите и мненията на Европейския съюз или на Европейската изпълнителна агенция за образование и култура (EACEA). За тях не носи отговорност нито Европейският съюз, нито EACEA.