„Предприемачество 2020“ – проведени информационни събития

В рамките на проект „Предприемачество 2020“, представихме възможностите, които предоставяме за цялостно развитие на стопанска дейност от младежи и заети – цикъл от обучения по предприемачество и бизнес консултации, даващи основа за стартиране на бизнес.

 

Информационните дни по проекта се състояха в гр. София (УНСС) и в гр. Благоевград (зала „Пара“).

 

Целта на проекта e предоставяне на цялостна подкрепа за стартиращи предприемачи и постигане на заетост чрез самонаемане на безработни, неактивни и/или вече заети лица. Специфичните цели са:

– Подготовка на лицата, желаещи да развиват собствен бизнес,

– Предоставяне на комплекс от обучение по предприемачество,

– Предоставяне на подкрепа за започване на реална стопанска дейност и намиране на подходящи източници на финансиране, чрез специализирани консултации.

 

Регистрирайте се за обучение тук: http://bit.ly/2HdWOxu

Презентация на проекта и подробна информация може да откриете тук: http://bit.ly/e2020presents

 

 

Очаквайте нашите обучения! За повече информация, следете нашият сайт!

 


Проектът се изпълнява в рамките на Административен договор за безвъзмездна финансова помощ № BG05M9OP001-1.023-0162-C01, сключен по процедура BG05M9OP001-1.023 „Подкрепа за предприемачество“, финансирана от Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

 Операция „АКТИВНИ“, по Приоритетна ос 1 „Подобряване достъпа до заетост и качеството на работните места“ на ОП „Развитие на човешките ресурси“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *