„Предприемачество 2020“ – продължаваме напред!

Приключиха и последните обучения в рамките на проект „Предприемачество 2020“. Успяхме да се запознаем с доста хора и малко или много да ги насърчим да започнат самостоятелна стопанска дейност. Предприемачеството, като най-актуалната тема в общоевропейски (а и глобален мащаб), продължава да е едно от основните умения, които хората следва да притежават в съвременния свят. Надяваме се, че благодарение на обученията и консултациите, хората до които достигнахме, ще успеят да развият своите идеи и ще се включат активно в стопанските икономически процеси със своите бизнес проекти.

Публикуваме и live report на обратната връзка от участниците:

 

Ето и някои от техните отзиви:

„Атмосферата е прекрасна. Запознах се с много позитивни и интелигентни лектори, от които научих много полезни неща, които ще са ми от полза в развитието“

 

„Радвам се, че бях част от проекта “ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО 2020”, успях да си изясня доста неща, а лекторите представят нещата по интересен начин“

 

„Радвам се, че бях част от този обучителен курс! Беше ми много полезно и приятно!“

Обученията ще продължат, макар и извън рамките на проекта! Надяваме се така да достигнем до повече хора, които не отговарят на формалните изисквания на процедурата. За повече информация, следете нашият сайт!

 


Проектът се изпълнява в рамките на Административен договор за безвъзмездна финансова помощ № BG05M9OP001-1.023-0162-C01, сключен по процедура BG05M9OP001-1.023 „Подкрепа за предприемачество“, финансирана от Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

https://www.eufunds.bg

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *