Провеждане на конференция по проект 2015-I-BG01-KA347-013610 „Младежка гражданска инициатива“

MGI_logo

„Организация за научно практическо развитие на студентите“ (ОНПРС) Ви кани на конференция, посветена на Структурния диалог. Тя се изпълнява по проект 2015-I-BG01-KA347-013610 „Младежка гражданска инициатива“ с финансовата подкрепа на Програма „Еразъм+“. Проектът цели да насърчи активното гражданство на младите хора, чрез внедряването на иновативна платформа за диалог между младежите и лицата, отговорни за формиране на младежката политика на местно ниво. Конференцията цели да информира младежите за процеса на младежко овластяване и участието на младите в демократичния живот на Европа. Участие ще вземат представители на Министерството на младежта и спорта. Акцент ще бъде поставен на Европейската година за развитие и ролята на младите хора в глобалния свят.

Събитието ще се проведе на 14.01.2016 г. с начален час на регистрация 10:00 ч. в Конферентна зала, ет. 2, бул. Ал. Стамболийски 51.

Включете се като се регистрирате безплатно на: https://goo.gl/m20Ksh

Програма на събитието ще намерите на посочения линк.

Настоящата публикация отразява единствено позицията на съставителя. ЦРЧР и ЕК не са отговорни за употребата на съдържащата се в публикацията информация.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *