„Mountain MOOCers” – алпийският опит в дейностите на открито

Нашата група, непосредствено след изкачването на Словенската via ferrata, в подножието на връх Мангарт, Юлийски Алпи, Словения

През месец август 2017 г. се проведе обмен на опит чрез наблюдение между представители на организациите „Експертен Пул – България“ и аутдор центърVodenca”-Бовец, Словения. Дейността се реализира в рамките на проект 2017-1-BG01-KA104-036129 “Mountain MOOCers”, финансиран по Програма „Еразъм+“. Шестима експерти на сдружението се включиха в обучение чрез наблюдение по каньонинг, рафтинг, виа ферата, бивакуване и други дейности на открито.

 

Дейността предостави възможност на нашите експерти да обменят опит с партньорската организация с цел компетентностно развитие в областта на образованието за възрастни. В рамките на проекта предстои да бъдат реализирани и още две дейности – участие в структурирани курсове в областта на планинарството.

Цел на проекта е придобиване на специализирани умения в областта на дейностите на открито и дигитализирането им в онлайн училище за начинаещи и любители-планинари.

Очаквайте ни скоро!


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *